browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Deense opvoeding

Posted by on 19 mei 2017

In Denemarken denken ze: jong geleerd is oud gedaan.
Omdat ze vinden dat de kinderen moeten weten van waar hun eten komt, groeien deze kinderen ermee op. Zo blijft de realiteit tenminste voor hen de normaalste zaak van de wereld. jammer genoeg is het niet overal zo.

Respect voor het wild, uitleg over het hoe en het waarom. Dat is wat kinderen nodig hebben. Van het veld tot op de barbecue, de kinderen zijn er dol op. En ondertussen kunnen ze samen buiten spelen in een veilige omgeving waar ze zich gerust vuil mogen maken.
Kijkt u vooral mee hoe dit schattige meisje erover denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief