browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wolven in het nieuws

Posted by on 8 maart 2017

In Nederland werd er weer een wolf gesignaleerd. Jammer genoeg ging het dit maal over een exemplaar dat dood werd aangetroffen op de A 28 tussen Hogeveen en Meppel. Het gaat hier om de derde waargenomen wolf in Nederland sinds de eerste melding in Maart 2015. Ditmaal was het een jong mannetje van anderhalf jaar oud. En ditmaal zou het om een authentieke waarneming gaan en niet een elders aangereden wolf die voor “de grap” werd gedumpt in Nederland.
En eigenlijk is dit verhaal niet zo gek. In Duitsland leven reeds 60 roedels en koppels die zoals het hoort ook jongen krijgen. In het voorjaar beginnen deze dan rond te zwerven en daarbij leggen deze dieren wel honderden kilometers af.

 

De aangereden wolf

De aangereden wolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief