browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Eerste ree kalfjes

Posted by on 26 maart 2017

Vandaag lazen we op facebook een bericht over de eerste ree kalfjes die reeds zouden geboren zijn. Als je de jachtopleiding hebt gevolgd en wat boeken hebt gelezen over jacht en over het ree dan denk je waarschijnlijk, die zijn veel te vroeg!
Maar de opwarming van de aarde heeft ook zo zijn invloed op het ree en zo komen vroeg geboren kalfjes steeds vroeger voor. Waar bv jagen van Paul Wyndaele het over een gemiddelde zettijd heeft van 1 juni met vroege kalfjes in april, hebben we dus nu al vroege kalfjes in maart.

Mocht er een lezer al een kalfje hebben waargenomen/gefotografeerd dit jaar, dan horen wij het graag.

pasgeboren ree

pasgeboren ree

ree kalfje

ree kalfje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief