browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Openingstijden Wallonië

Posted by on 28 april 2016

Als referentie site voor de Jager houden we ons vooral bezig met Vlaanderen, maar er wordt ook af en toe in het zuiden van het land gejaagd.

En daar hebben ze nog 5-jaarlijkse openingstijden. Recent werden deze terug vastgesteld, voor de periode 2016-2021.

En aangezien we in een tweetalig landje leven hebben we hier voor jullie de Nederlandstalige versie van de publicatie in het Staatsblad.
BS openingsbesluit Waalse regering_tot2021 

Van onze vrienden van The Hunting Season hebben we een mooi overzicht gekregen.
- hier in printable formaat: Opening_Waals_Gewest

Bekijk ook eens de website, van deze sympathieke Jagers / Jacht organisatoren
- The Hunting Season

Opening_Waals_Gewest

Antwoord op Openingstijden Wallonië

  1. De Mecheleer

    Dit jaar zeer agressieve jachtvoering. Verplicht om in provincie Luxemburg maanden binnen te blijven. Enkel winkels ongestoord te bezoeken want daar ligt het wild natuurlijk.
    Voortdurend nabije geweerschoten, zelfs binnen niet uit te houden. Opruimen bladeren in tuin niet te doen wegens opschrikken van geweerschoten.
    Deze morgen weer een tiental wagens zien arriveren. Al maanden geen boswandeling mogelijk want “chasse aujourd’hui”. Onbegrijpelijk hoe er op steeds dezelfde plaats dag en nacht zoveel wild te vinden is, maanden en maanden na elkaar. De straat op gaan voor een wandeling is ook doordrongen van geweerschoten. Vroeger af en toe eens een hertje, vosje, haasje, gespot maar zoveel wild kan er toch niet zijn? Moeten de te verwachten wolven ons dan opeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief