browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Defender Day

Posted by on 18 januari 2013

Vorige zondag hadden we onze Defender Day. Voor ons alleszins een waar succes met een Landy of 15 en een 40-tal aanwezigen. ‘s Voormiddags kleinwildjacht met toch 20 fazanten (hanen) op het tableau. Een meer dan gezellige lunch, gevolgd door een Vossenbattue. Na het tableau was het diner gepland in het Kasteel.

En, omdat het zo leuk was, en niet iedereen erbij kon zijn, doen we er nog eentje – zondag 10 februari.

De Landy line-up

De fotoreportage in twee delen: De Defenders (en ander vervoer tuigen) en de Jacht.

Klik op het “Full screen” icoon ( links boven) om de foto’s op volledige grootte te bekijken. Daarna druk “exc” (ook links boven op je keyboard) om terug te keren naar de site.

Antwoord op Defender Day

  1. Paul Schepens

    Was een goed georganiseerde dag ; heb genoten van de rondritten in een mooie streek , en de sneeuw zorgde voor een speciale sfeer . . Het dinner s’avonds was zoals altijd top klasse . dank aan de Gastheer en de Gastvrouw . groeten ; Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief