browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kleischieten – Olympisch

Posted by on 14 augustus 2012

Ons laatste verhaal over de Spelen. Maar wel met wat bijzondere info.

De Double Trap werd gewonnen door Peter Wilson, een echte jongen van den buiten (Dorset) met een fantastische score van 188.

Maar hij was voorbereid. Hij schoot een fijne 198 op de Wereldkampioenschappen in Arizona en hij trainde ook wat. Tussen januari dit jaar en de start van de spelen (dus een kleine 8 maand) verschoot hij niet minder dan … 50.000 (vijftigduizend) patronen.

Hierbij enkele foto’s van Peter. Bemerk hierbij het specifieke geweer met de bijzondere kolf en de verhoogde bies. Dit laatste gezien het hoge opschoot van hun trapgeweer. En dit om de klei, die enkel stijgt, niet te bedekken met hun lopen tijdens het richten.

Peter Wilson

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief